image
 |  11 19 Травня 2021 | 22:24

Багатостраждальний гуртожиток у Луцьку передали у комунальну власність

Гуртожиток, що розташований на бульварі Дружби Народів, 4, передали у комунальну власність Луцької міської територіальної громади.

Таке рішення прийняли члени виконавчого комітету під час засідання.

Луцький міський голова Ігор Поліщук зазначив, що більш, ніж десятирічна історія боротьби мешканців цього гуртожитку за право приватизувати свої приміщення та бути впевненими, що завтра їх ніхто не виселить, зробити ремонт, створити ОСББ та обслуговувати належним чином свій будинок, нарешті завершилась.

“Багато років ми працювали над цим питанням. На жаль, керівництво ПАТ “Електротермометрія”, яке було власником цього гуртожитку, не погоджувались передати мешканцям безоплатно цей гуртожиток. Сьогодні питання вирішено. Ті кімнати, в яких люди проживають, безоплатно передаються мешканцям для того, щоб вони були повноправними власниками цього житла”, - резюмував міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На місці працювали рятувальники, водолази та поліція: розповіли, як у Луцьку автівка потрапила у водойму (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити