image
 |  2 26 Березня 2018 | 18:35

Бандитам, які викрали вночі чоловіка в Луцьку, оголосили про підозру

Двох зловмисників, які вночі 25 березня викрали лучанина, затримали та оголосили їм про підозру. Ідеться про кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 186, ч. 2 ст. 189 КК України.
Про це пише "Волинь24" із посиланням на прес-службу прокуратури Волинської області.
Наразі вирішують питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Нагадаємо, уночі 25 березня 2018 року троє зловмисників, двоє з яких раніше притягувалися до кримінальної відповідальності (один – за умисне вбивство), напали на громадянина поблизу житлового будинку на вулиці Гордіюк у Луцьку, силою помістили у мікроавтобус та завезли у село Городище-2 Луцького району, де проживав один із викрадачів.
Дорогою потерпілому надягнули на голову мішок, били та погрожували розправою.
Помістивши чоловіка у підвал, зловмисники відібрали у нього кошти та мобільний телефон і, продовжуючи бити, вимагали 2000 доларів США. При цьому потерпілого примусили написати розписку про отримання ним цієї суми у борг від одного з нападників, аби продемонструвати її батькам жертви, щоб могти одержати від них "заборговане".
Попри те, що вхід у підвал був забарикадований і його охороняв собака бійцівської породи, викраденому громадянину вдалося втекти.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити