image
 |  16 27 Січня 2019 | 18:58

Батьки першого заступника голови Волинської облради відзначили «золоте весілля» (ФОТО)

Батьки першого заступника голови Волинської обласної ради Олександра Пирожика відзначили «золоте весілля».

Про радісну дату написав Олександр Пирожик на сторінці у facebook.

"У наших дорогих батьків - Веніаміна Олексійовича та Галини Миколаївни Пирожиків - "золоте весілля"! Бог милував прожити в парі 50 літ, дожити до такої прекрасної дати і зібрати в родинному гніздечку в рідному Ягідному всю велику родину. А Господь дарував моїм батькам двох синів і двох дочок, восьмеро онуків, і вже навіть правнучку дочекалися... А ще - людську шану і вдячність: матусі-вчительці - від численних вдячних учнів, батькові-пасічнику - від тих, кого щодня лікує - як вишуканим медом, так і добрим словом...

Забракне слів, аби описати ту чудову атмосферу, яка панувала під час свята. Веселилися всі! На те воно й весілля, та ще й золоте. Набажали молодятам до ста літ дожити, та ще не одну славну дату відзначити. Ми всі вас безмежно любимо! Ви в нас - найкращі! Обіцяємо жити, творити, перемагати і наближати наші наступні ювілеї!" - йдеться у дописі.

Редакція ВолиньUA приєднується до вітань та зичить міцного здоров'я та довгих літ життя.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити