image
 |  83 23 Вересня 2024 | 20:38

Батьки з Луцька збирають кошти на екзоскелет для маленького сина

Микола та Олександра Веремейчики з Луцька просять небайдужих долучитися до збору коштів. Мета подружжя - придбати унікальний апарат, екзоскелет "Trexo Robotics", який допоможе ходити їхньому маленькому синочку Мартину.

Про це, звернувшись до редакції ВолиньPost, повідомив батько малюка, пише  ВолиньUA.

Мартин та його братик-близнюк Матвій з’явилися на світ передчасно, тому мали певні проблеми зі здоров’ям.

"З раннього віку ми з ними займалися фізичною терапією в Україні, щоб допомагати у розвитку навичок. Пізніше знайшли хороший центр у Варшаві Centrum Intensywnej Terapii - Olinek Suit Therapy, переїхали туди. І от вже більше ніж пів року щоденно вони працюють з реабілітологами. Поступово рухаються до мети йти і бігти", – каже Микола.

Лучани збирають кошти на екзоскелет, що допоможе ходити їхньому маленькому синочку

Зараз малюкам рік і 10 місяців. Матвій вже може сам переміщатися з ходунками, а Мартин поки – тільки з допомогою фізичних терапевтів. Проте цього недостатньо.

"У пошуку рішень ми знайшли Trexo Robotics. Його називають у світі реабілітації Game changer. Він дасть можливість Мартину вчитись ходити багато, правильно і в будь-якому місці, досягати нових результатів", – говорить батько.

Trexo Robotics продається в Канаді та вартує близько 40 000 доларів. Станом на зараз батькам залишилось зібрати 300 тисяч гривень.

Батьки просять небайдужих українців долучитися до збору та дати шанс маленькому Мартину одужати й пізнати всі радості життя.

"За кожного зробимо крок вперед", – зазначив Микола.

Банка: https://send.monobank.ua/jar/2nha8zxEQ3

МоноКартка: 4441 1144 5465 6008

ПриватКартка: 5363 5421 0707 2309

For donations from abroad: https://whydonate.com/.../fundr.../trexo-robotics-for-martyn

Crypto wallet USDT(Trc20): TQNuYZHthoZjpJCQ7aPCciRavoB8uQx9bc

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку п'яний керманич "тойоти" в'їхав у паркан

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити