image
 |  5 18 Грудня 2019 | 15:26

Батько Зеленського назвав учасників акції «НІ капітуляції!» сволотою та мерзотою

Батько президента Володимира Зеленського завідувач кафедри інформатики та інформаційних технологій Криворізького економічного інституту Олександр Зеленський брутально висловився про учасників акції "Ні капітуляції!", назвавши їх "сволотою" і "мерзотою".

Свою думку батько президента висловив у виданні "Страна".

"Я багатьох речей недорозумію. Я не уповноважений зі своєю кваліфікацією обговорювати деякі питання. Те, що я розумію, вважаю, нормально. Ось якщо говорити про Нормандський формат, то що міг хлопчисько (президент України – ред.), то і зробив. Обговорювати його неможливо. Так, він домовився, що стрілянини не буде тільки в трьох зонах, а там залишається. А той сидить... Навіщо війна? Можна ж припинити по всій території вогонь, а потім вирішувати по межах. Можна чи ні? Так Путін не дав. А бажання у Вови (президента України – ред.) було велике. Більш того, він ще півгодини там сидів домовлявся хоча б за ці зони...

Хто це розуміє? Виходять і бе-бе-бе. Нехай ця сволота йде стріляє в АТО. Нехай ця мерзота, яка виступає, йде в АТО. Молодь ось ця біля Офісу президента, куплена. Ідіть воювати, гади, а не там стріляйте. А ви говорите, "демократія, розведення...". Ідіть, захищайте країну, а ви смердите", - заявив Олександр Зеленський.

Читайте також: «Тупа біомаса» – батько Зеленського про українців, які розчарувались у президентові

Він також наголосив, що Володимир Зеленський має "позитивні наміри".

"На всі питання я не можу відповісти. Я в сільському господарстві слабо розбираюся. Я не беруся судити. Я знаю тільки одне, що наміри у Вови позитивні. Хтось його обманює ... Він не може все знати. Він президент, він повинен дотримуватися закону, відстоювати країну, любити свою команду, знайти міністра-технаря, хоча б напівтехнаря, щоб якось управляти цими всіма речами", - додав батько президента.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити