image
 |  0 8 Липня 2019 | 16:59

Бенефіціари NewsOne причетні до фінансування оборонного комплексу Росії, - ГПУ

Генеральна прокуратура заявляє про причетність бенефіціарних власників телеканалу NewsOne до фінансування оборонного комплексу Росії.

Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Службою безпеки України та Генпрокуратурою здобута інформація про те, що одна і та ж фізична особа є керівником кіпрських юридичних кампаній - бенефіціарних власників українського телеканалу NewsOne і російського ВАТ "Промсвязьбанк", який є уповноваженим банком для фінансування і обслуговування державного оборонного замовлення країни-агресора", - написав він.

Враховуючи цю інформацію, Луценко вважає за необхідне негайно скликати Раду національної безпеки і оборони (РНБО) і ввести санкції проти власників телеканалу за фінансування тероризму.

Санкції, зокрема, передбачають анулювання ліцензій, заборону користування радіочастотним ресурсом України та припинення надання телекомунікаційних послуг і використання телекомунікаційних мереж загального користування.

Крім того, Генпрокуратура має намір накласти арешт на майно власника телеканалу.

Читайте також: Націоналісти дали Зеленському добу відповісти на «інформаційний шабаш» Кремля

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити