image
 |  0 10 Січня 2018 | 12:19

Без міністрів, перерізання стрічок і журналістів у Володимирі-Волинському «відкрили» центр зайнятості

Володимир-Волинський міськрайонний центр зайнятості переїхав у нове приміщення. Обійшлися без перерізання стрічок, міністрів, навіть, без журналістів.
Про це інформує власкор Волинь UА.
На офіційній сторінці Волинського обласного центру зайнятості сьогодні з’явилася інформація, що 9 січня у Володимирі-Волинському МРЦЗ відбулася виїзна нарада директорів міських, районних, міськрайонних центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості на чолі із директором Романом Романюком. Участь у ній взяли: перший заступник голови Володимир-Волинської міської ради Ярослав Матвійчук, голова Володимир-Волинської райдержадміністрації Наталії Василець та голова Володимир-Волинської районної ради Роман Гук.
Перш ніж розпочати роботу, гостям презентували нову будівлю міськрайонного центру зайнятості. Його директор Наталія Уколова провела для присутніх екскурсію. В деталях керівник розповіла про будівництво, що тривало із 2010 року. Це перше новозбудоване приміщення за останні роки. Відтепер клієнти центру зайнятості обслуговуватимуться в комфортних умовах.
Нагадаємо, що в кінці жовтня мер Володимира-Волинського Петро Саганюк анонсував приїзд до міста на відкриття центру зайнятості або міністра соціальної політики Андрія Реви, або віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка. Але жоден з них княжого міста так і не дістався.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити