image
 |  4 11 Грудня 2017 | 11:44

Без води у Луцьку дві доби сидять жителі двох будинків, водоканал не може знайти порив

У Луцьку на вулиці Драгоманова, 11 з ранку 9 грудня, у жителів немає води.
Про це власкору повідомляють жителі вулиці.
Без водопостачання залишились мешканці будинків у по вулиці Драгоманова та Братковсього. В даний час працівники "Луцькводоканалу" намагаються виявити місце аварії.
"Ми ще вчора, у неділю, звернулись до диспетчерської "Луцькводоканалу" про відсутність води. Нам повідомили, що на місце виїжджала аварійна служба ще в суботу, однак виявити причину аварії не змогли, тому перекрили водопостачання. В неділю знову виїжджала, адже затопило підвал приміщення по вулиці Братковського, 11. Також нам дали зрозуміти, що коштів на ремонт у "водоканалу" немає, тому щоб власними силами шукали вихід із ситуації", - повідомив житель.

Зауважимо, що у будинку по вулиці Драгоманова, 11 знаходиться аптека музей та у підвальному приміщенні пекарня, які лишаються теж без водопостачання.
Скільки часу доведеться жителям міста сидіти без води та коли працівники «Луцькводоканалу» виявлять й ліквідують пошкодження водопроводу на вулиці Драгоманова, 11 - наразі невідомо.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити