image
 |  9 11 Грудня 2020 | 13:12

Бездарність, помножена на хамство, — Вітів про стиль роботи «команди» Погуляйка

Рішення Волинської облради про недовіру голові обласної адміністрації Юрію Погуляйку, на якому давно наполягала "Свобода", нарешті ухвалене. Вважаю його абсолютно правильним. Увесь зміст роботи донбаської команди на Волині - бездарність, помножена на корупцію і хамство. Найгірше те, що така робота ще й оплачується з бюджету.

Таку думку висловив на сторінці у facebook голова Волинської "Свободи" Анатолій Вітів.

"Поведінка Юрія Погуляйка 10 грудня в обласній раді є поведінкою звичайного гопника з підворотні, а не державного посадовця високого рангу. Наглість, хамство, істерика, погрози та невміння тримати удар - основні риси особистості цього заїзного випадкового персонажа.

Вчора область у всій красі побачила, кого насправді Зеленський призначив головою обласної адміністрації. Голова ОДА погрожує опонентам і намагається організувати бійку з депутатом, від якої його ледве стримали підлеглі. Вживає нецензурну лексику. Здається, це щось з області фантастики. Але ні. Це реальність.

Депутати дали гідну оцінку роботі цієї адміністрації. Сподіваюся, Погуляйко вже пакує валізи і готується покинути Волинь. При цьому нехай не забуде забрати з собою "донбаських фахівців з корупційних схем", яких він привіз до області. Впевнений: ніхто за Погуляйком сумувати не буде", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 49 «за»: Депутати Волиньради висловили недовіру голові ОДА Погуляйку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити