image
 |  11 14 Вересня 2019 | 20:45

Бездоріжжя по-Волинські: жахливі дороги туристичного села (ФОТО)

Немає грошей – немає доріг. Українські дороги для водіїв перетворилися на смугу перешкод. На всі скарги у дорожніх служб відповідь одна – немає грошей.

Натомість дивує байдужість місцевої влади, адже у літній час село Світязь Шацького району перетворюється активне туристичне місце.

Тільки розвиток інфраструктури, доріг, облагородження прибережних зони ви тут рідко де зустріните, окрім приватних місць.

В селі Світязь, якщо з’їхати з центральної дороги, то відразу потрапляєш на бездоріжжя, яке у дощову погоду перетворюється на суцільні ями та калюжі. На фото вулиця Набережна, яка знаходиться за 150 метрів до озера.

Місцева влада розводить руками, грошей завше не вистачає. Натомість чиновникам цих туристичних сіл важко пояснити свої статки, які вони зазначають в деклараціях про доходи.

Так і живемо, коли під самим носом маємо туристичну окрасу, найгарніше озеро Волині, натомість довкола нього зруйновану інфраструктуру.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити