image
 |  0 15 Березня 2019 | 12:29

Безграмотні «експерти» Зеленського порахували, що зарплату вчителям легко можна підняти до $ 4000

Команда кандидата у президенти Володимира Зеленського зібрала "експертів з освіти" з усієї України, які взяли участь в обговоренні програми Зеленського і висловили, на його думку, найцікавіші пропозиції щодо реформування освіти.

Про це повідомляє "Україна кримінальна".

"Однією з таких пропозицій було, підвищення зарплати вчителів до $ 4000 в місяць, на що на думку "експертів" потрібно всього 200 млн доларів на рік і 10 млд на 10 років. "Експерти" Зеленського рахували, мабуть, в стовпчик або на монгольському калькуляторі, так як елементарних знань математики досить, щоб порахувати нулики правильно", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що середня кількість вчителів в Україні 500 тис. (на 2017 рік 440 тис.) помножити на 4000 тисячі доларів, вийде 2 мільярди доларів в місяць, відповідно 24 мільярди на рік і 240 мільярдів за 10 років.

Крім усього іншого, "експерти" запропонували банально відняти ці гроші у "папередніков".

"Важко уявити ЗЕ "експертів" з питань зовнішньої політики і армії які входять в команду цього кандидата", - резюмують у повідомленні.

Відео рекомендуємо дивитися з 3:40 хвилини.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити