image
 |  4 17 Листопада 2018 | 15:11

Безкінечні скандали: водій луцької маршрутки нахабно проігнорував дітей

Водій луцької маршрутки №26 не зупинився дітям через зелене світло світлофора.

Про це пише Roma Savchuk на сайті Відкрите місто.

"Вчора 15.11 в районі 4 години ,став свідком доволі неприємної ситуації в маршрутному таксі номер 26 з державним номером АС4081ВЕ. На зупинці СНУ ім. Лесі Українки , водій почав зупинятися , але раптово побачив , що загорілось зелене світло і вирішив не зупинятися, хоча й на зупинці його зупиняло 3 дітей після школи . Про це йому сказали пасажири, на що відповів , що заїдуть наступною маршруткою. Ну і його ж можна зрозуміти , адже він поспішав на зупинку біля дитячої бібліотеки ,щоб підібрати пасажирів за 5 грн , і зупинятися щоб підібрати пасажирів по учнівському в нього просто не було часу. Після цього , продовживши свій рух , водій дивним чином не почув звуковий сингал з проханням про зупинку, хоча й весь салон його почув", - йдеться у дописі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій луцької маршрутки недолюблює дітей-пасажирівЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій луцької маршрутки з дітьми в салоні влаштував «гонки»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити