image
 |  9 9 Листопада 2019 | 21:34

Безпечний парк: у луцькому Центральному парку будуть камери

Департамент муніципальної варти планує встановити у Центральному парку Луцька камери відеонагляду.

Про це інформує пресслужба департаменту.

Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки – це місце відпочинку і дозвілля багатьох лучан і гостей міста. Міська влада вкладає дуже багато зусиль та коштів в розвиток та покращення інфраструктури Парку. Проте певна категорія громадян періодично вчиняє акти вандалізму в цій зоні відпочинку: перевертає лавки та урни, пошкоджує та викрадає комунальне майно, тощо. Тому в одному із етапів реалізації програми «Безпечне місто Луцьк на 2019-2021 рр.» сьогодні було передбачено будівництво системи відеоспостереження в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Читайте також: Луцький перевізник дав добро на встановлення валідаторів

З метою збереження комунального майна, своєчасного виявлення та реагування на правопорушення, оперативне встановлення осіб, які їх вчинили, прийнято рішення про те, що наступним кроком розбудови системи «Безпечне місто Луцьк» в 2019 році буде будівництво нового сегменту комплексної системи відеоспостереження саме в Центральному парку.

Департамент муніципальної варти розпочав передпроектні роботи для реалізації цього рішення до 20 грудня цього року!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити