image
 |  0 10 Лютого 2019 | 11:14

Безсмертна надія: вражаючу історію волинянки показали у відомому ток-шоу

У ток-шоу «Стосується кожного» говорили про долю безвісти зниклого в Афганістані волинянина Ігоря Білокурова.

Випуск «Безсмертна надія» вийшов в ефір 8 лютого, – повідомляє "Волинська служба новин".

У студію приїхали мати зниклого воїна 79-річна Антоніна Білокурова, її племінник Леонід Павлович, невістка Наталія Павлович, сусідка Ніна Яцик, кращий друг Ігоря Петро Яцик, рідний брат Віктор Білокуров, однокласниця Людмила Губчик, представник громадської організації воїнів-афганців, який безпосередньо їздив і особисто спілкувався з Амруддіном, Олег Чуйко.

Присутні ділилися спогадами про молодого Ігоря Білокурова, міркували, наскільки схожий чи не схожий Амруддін на зниклого волинянина, висловлювали надію на його повернення додому.

Упродовж всього ефіру говорили не лише про долю Ігоря Білокурова, а й про безмежну любов його матері, яку вона пронесла крізь усі роки, чекаючи сина. Учасники програми намагалися підтримати і підбадьорити згорьовану жінку, яка весь час втирала сльози.

«Я справді захоплений силою вашого материнського терпіння, вашої любові і вашої безсмертної надії. Думаю, що ви своїм прикладом подарували цю надію тисячам українських жінок, котрі чекають на повернення своїх зниклих дітей», – звернувся наприкінці програми до Антоніни Білокурової ведучий Андрій Данілевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На волинській дорозі водії «вбивають» свої транспортні засоби (ФОТО)

Жінці подарували портрет її сина Ігоря Білокурова, виконаний простим олівцем.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити