image
 |  2 7 Грудня 2018 | 13:22

Беззаперечні лідери серед «прогульників» у Волиньраді – депутати від БПП

До Дня місцевого самоврядування «ВолиньUA» вирішило з`ясувати, хто з депутатів Волинської обласної ради є найбільш дисциплінованим, а хто – серед найбільших «прогульників». Адже найперший обов’язок депутатів перед своїми виборцями – відвідувати сесійні засідання і брати активну участь у прийнятті рішень в інтересах тих, хто їх обирав.

Як інформує «ВолиньUA», найбільшими «прогульниками» сесійних засідань Волиньради виявилися депутати від Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

Як свідчить аналіз, у теперішній каденції Волинської обласної ради VII скликання (за період від 26 листопада 2015 року по цей час) депутати облради збиралися на 21 пленарне засідання. 

Для аналізу відвідуваності депутатами пленарних засідань задля більшої об`активності оцінок бралися голосування на момент затвердження порядку денного сесій.

Список найбільших «прогульників» сесійних засідань упевнено очолили представники Блоку Петра Порошенка «Солідарність». Хоча, правди ради, серед лідерів – не тільки вони. Отже:

1) 9 пропущених пленарних засідань із 21-го має Діброва Валерій Григорович (фракція БПП «Солідарність»).

2-4) По 8 пропущених пленарних засідань із 21-го мають:

Богдан В`ячеслав Петрович (фракція Радикальної партії Олега Ляшка);

Гунчик Володимир Петрович (фракція БПП «Солідарність»);

Заремба Віталій Миколайович (фракція БПП «Солідарність»).

5-6) По 7 пропущених засідань із 21-го мають:

Бондар Володимир Налькович (фракція БПП «Солідарність»);

– Кварцяний Віталій Володимирович (фракція політичної партії «УКРОП»);.

Повний список відвідуваності сесійних засідань депутатами Волиньради VII скликання та його пофракційний аналіз – у одній із наступних публікацій «ВолиньUA».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Півсотні депутатів пропустили 90% голосувань у Раді, - КВУ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити