image
 |  11 13 Лютого 2021 | 16:11

Бібліотека Колківської громади поповнилась новими книгами

У січні Публiчна бiблiотека Колкiвської селищної ради поповнилася 826 примiрниками нових книг, які Український iнститут книги презентував для 23 бібліотечних установ Волинської області, в тому числі обравши бібліотеку селища Колки. Загальна вартість книг становить понад 103 тис. грн.

Про це інформує сайті Колківської громади.

Неабияке задоволення приносять нові книги, які надходять до бібліотеки. Це радість для всіх - як для бібліотекарів, так і для мешканців громади! Адже кожна нова книга – це завжди подія та нове знайомство. Це яскраві видання на будь-який смак для читачів різних вікових груп.

Бібліотечні працівники впевнені, що нова література зацікавить широке коло читачів - шукачів пригод і шанувальників різних видів мистецтва, історії та спорту, техніки та багато іншого. Приємно відмітити, що обов’язковою умовою для учасників даного проекту було – різноманітність літератури для дітей: від казок до складних творів — повісті, оповідання, романи, посібники зі шкільної програми , енциклопедії, твори для позашкільного читання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погуляйко передає волинські ліси у приватні руки, а ціну приховує

Тож запрошуємо відвідати бібліотеку селища, ознайомитися з новинками та обрати книги, які стануть вам до вподоби.

    

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити