image
 |  864 2 Травня 2024 | 10:53

Біль та горе: Громада на Волині втратила двох Захисників на війні

Камінь-Каширська громада втратила на війні з росією двох Захисників.

Про це інформують на сторінці громади, - пише ВолиньUA.

Страшним горем огорнута Камінь-Каширська громада, болісні звістки продовжують надходити. Боронячи рубежі рідної країни, її цілісність та незалежність, у бою з окупантами загинув наш краянин, відважний солдат із Каменя-Каширського – Малашевський Василь Миколайович, 1985 року народження. Життя бійця обірвалося під час виконання бойового завдання із захисту України в Запорізькій області, 29 квітня 2024 року. Вічна і світла пам'ять Герою небесного війська. Спочивай з миром, воїне, якого так і не дочекався. Немає таких слів, які би змогли розрадити розпач рідних і близьких людей. Камінь-Каширська міська рада висловлює співчуття родині. Пам'ять про Героя України – Василя Малашевського буде жити у віках. Деталі зустрічі Захисника на рідній Батьківщині повідомимо згодом.

Втрата за втратою.Тяжко усвідомити та прийняти загибель наших рідних краян. На жаль, знову отримали страшну звістку з фронту. Боронячи українську землю від рашиських нелюдів, трагічно загинув хоробрий військовослужбовець, житель села Бузаки – Лесик Віталій Вікторович, 1998 року народження. Життя воїна завчасно обірвалося у Донецькій області 1 травня 2024 року. Неможливо знайти слова втіхи та розради у час страшної біди для родини. Камінь-Каширська міська рада сердечно співчуває рідним людям бійця. Сил витримки і терпіння всім вам. Нехай Господь прийме у свої обійми нашого Героя. Вічна пам'ять, честь, слава мужньому воїну. Деталі прибуття скорботного кортежу із загиблим Захисником повідомимо додатково. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити