image
 |  5 22 Листопада 2019 | 23:31

Били битою та погрожували пістолетом: у місті на Волині напали на жінку-«валютчицю»

У Ковелі двоє грабіжників завдали жінці кілька ударів дерев’яною битою та, погрожуючи пістолетом, забрали у неї велику суму валюти.

Про це пише Район Ковель.

Розбій стався 15 листопада близько 06:25 години у чотирнадцятому під’їзді багатоповерхівки у «спальному» мікрорайоні Ковеля. Двоє невстановлених осіб на східцевому майданчику другого поверху напали на жінку, яка спускалась сходами від власної квартири. Бандити кілька разів ударили її дерев’яною битою та, погрожуючи пістолетом, заволоділи двома пакетами та жіночою шкіряною сумкою, в яких знаходились гроші – долари США, євро, російські та білоруські рублі, гривні.

Читайте також: Волинянин придбав Rolls Royce за півмільйона доларів

Почувши крики у під’їзді з однієї із квартир вибіг її власник та намагався перешкодити зловмисникам, але отримав від них кілька ударів битою по голові.

Внаслідок нападу обоє потерпілих отримали забійні рани голови. Жінка відмовилася повідомити поліції, яку суму коштів у неї забрали.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити