image
 |  7 1 Серпня 2021 | 18:56

Білоpусько-олімпійський скандал: легкоатлетку Крістіну Тімановську взяла під охорону поліція Японії

Білоруську легкоатлетку Крістіну Тімановську, яку силою намагались видворити з Токіо, взяла під охорону поліція Японії.

Про це повідомляє «УНН» із посиланням на Telegram-канал «Беларусь головного мозга».

За даними Telegram-каналу, поліція Японії взяла Крістіну Тімановську під охорону.

«... вже можна говорити, що спортсменці за сприяння білоруської діаспори та японської поліції вдалося вчасно забити на сполох і перешкодити насильницькому вивезенню з Токіо», - йдеться у повідомленні.

Також зазначено, що в Національному антикризовому управлінні білоруської опозиції вже працюють над наданням Крістіні Тімановській дипломатичної допомоги по отриманню притулку з МЗС Польщі та Австрії.

Відомо, що представники японського МЗС виїхали в токійський аеропорт, щоб зустрітися із легкоатлеткою. А МОК заявив, що вивчає ситуацію з Тімановською.

Білоруську легкоатлетку Крістіну Тімановську намагались насильно вивезти з Токіо. Дівчина уже заявила, що планує шукати притулку в Європі, а також закликала МОК втрутитись у ситуацію.

Напередодні Крістіна Тімановська різко розкритикувала білоруське спортивне начальство, яке поставило її брати участь в естафеті 4 по 400 метрів без її відома. Пропагандисти звинуватили білоруську олімпійку в «нестриманій витівці».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Шевченко попрощався зі збірною України

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити