image
 |  4 26 Лютого 2022 | 11:08

Білоруси! Якраз час для вашого виходу! Зараз чудовий момент скинути зі своїх плеч ярмо, - депутат від Волинської «Свободи» Олександр Бик

Білоруси! Якраз час для вашого виходу! Всі виходьте на свої вулиці та не давайти своїм військовим та московським окупантам воювати з Україною!

Про це написав депутат Волинської обласної ради від ВО "Свобода" Олександр Бик.

"Хочете миру, то боріться за нього, хочете свободу - боріться за неї! Зараз якраз чудовий момент скинути із своїх плеч ярмо вусатого таргана та злобного карлика! Також закликаю всіх незалежних білоруських блогерів, адміністраторів телеграм-каналів та їх координаторів негайно відновити свої організаційні можливості та координаторську співпрацю по поваленню диктаторського режиму лукашенка! За вашу і нашу СВОБОДУ!!! Також закликаю всіх українців, які мають зв'язки із білоруським народом особисто зв'язатися із своїми знайомими з Білорусі та зрекомендувати їм терміново виходити на вуличні марші протесту з вимогою Миру та Свободи Білорусі та Україні та з метою блокування військової агресії з територі Республіки Бєларусь!!! П.с. Прошу максимально поширити цей пост!" - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Над Шацьком збили ворожий безпілотник

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити