image
 |  0 13 Березня 2022 | 11:52

Більше 200 компаній: Які бренди вже залишили Росію

Загарбницька війна путіна принесла росії не славу й нові землі, а бідність і страждання. Курс долара та євро обвалився до історичного мінімуму, а люди масово втрачають роботу. І це не тільки завдяки нищівним санкціям. З початком війни сотні компаній вийшли з російського ринку: це автосалони, магазини з одягом, кафе та багато інших.

Серйозного удару зазнав автопром. Припиняють поставки машин в росію Ferrari, General Motors. Американці з Ford зупиняють продаж своїх авто, а японська Toyota взагалі закриває свої заводи.

Величезні черги до McDonalds – також не випадковість. Відомі франшизи вирішили зачинити всі свої кафе, тож росіяни намагаються вхопити останні замовлення, аби перепродати їх в інтернеті у п’ять разів дорожче. З російську ринку вийшли також KFC, Burger King, Starbucks та інші.

Такі удари по економіці росіяни переносять важко. Можливо, саме через це вони скинули бомбу на завод Coca Cola, чиї власники також припинили постачання продукції на російський ринок.

Які ще бренди залишають росію та скільки робочих місць втратять росіяни – дивіться у сюжеті «Секретних матеріалів» просто зараз:

Джерело: https://2plus2.ua/.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити