image
 |  0 17 Лютого 2022 | 13:14

Більше десятка стихійних сміттєзвалищ мають ліквідувати у волинській громаді

Більше 15 стихійних сміттєзвалищ мають ліквідувати у Володимир-Волинській громаді.

Про це інформує сайт міськради.

16 лютого працівники КП «Полігон» розпочали ліквідовувати стихійні сміттєзвалища.

Як повідомив директор КП «Полігон» Володимир Собіпан, на території громади зараз налічується більше 15 стихійних сміттєзвалищ. Побутові, рослинні та будівельні відходи складуються на полях, біля занедбаних садиб, у природних рельєфних утвореннях – низинах та ярах. Усе це призводить до забруднення території громади та прилеглих територій, незадовільного естетичного вигляду вулиць та передмістя, становить екологічну небезпеку, оскільки стічні води, насичені забруднювальними речовинами, потрапляють у найближчі водні об’єкти. Слід зауважити, що створюють такі сміттєзвалища самі ж володимирчани, або ж мешканці сусідніх громад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У колесі, під сидінням та в панелі: водій хотів провезти через волинський кордон бочок (ФОТО)

16 лютого працівники комунального підприємства ліквідовували стихійне сміттєзвалище, яке знаходиться в районі вулиці Митіна. Як повідомив директор КП «Полігон», роботи з ліквідації сміттєзвалищ на території громади триватимуть до кінця лютого.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити