image
 |  2 18 Січня 2019 | 12:57

Більше третини «бомбосховищ» у Володимирі потребують капітального ремонту

35% захисних споруд у Володимирі-Волинському потребують капітального ремонту. 

Про це йшлося на підведені підсумків роботи Володимир-Волинського міськрайонного відділу управління ДСНС України у Волинській області за 12 місяців 2018 року.

З доповіддю щодо ведення контролю за станом техногенної та природної безпеки у міста та районі, проведеною роботою підрозділом 7ДПРЧ УДСНС виступив начальник міськрайонного відділу В’ячеслав Процюк.

Так, у 2018 році на території міста надзвичайних ситуацій не виникало. Щомісяця засідала комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На території міста у минулому році виникло 28 пожеж, внаслідок чого загинуло 2 осіб.

У Володимирі-Волинському продовжується робота з підтримання наявного фонду захисних споруд, 35% з яких потребують капітального ремонту. З метою інвентаризації у Володимирі-Волинському обстежено 44 найпростіших укриття та 25 протирадіаційних споруд цивільного захисту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Володимирщині смертність перевищує народжуваність удвічі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити