image
 |  5 2 Березня 2023 | 17:14

Більшість українців переконані, що Україна переможе

Дві третини українців переконані, що Росія вичерпує свої ресурси у війні, і що Україна за допомогою партнерів може перемогти не у віддаленому майбутньому.

Про це свідчать результати опитування Київського міжнародного інституту соціології, проведеного 14-22 лютого, - пише ВолиньUA.

"Більшість українців – 67% – вважають, що Росія вичерпує свої ресурси і що для України реально разом із партнерами не у віддаленому майбутньому здобути перемогу". 

22% опитаних вірять, що росіяни мають ще значний запас ресурсів і що війна буде тривалою, виснажливою і з туманним кінцем.

Ще 11% не змогли визначитися з думкам з цього питання.

Соціологи зазначають, що у всіх регіонах України переважна більшість населення вважають, що Росія вичерпує ресурси і що завершення війни на прийнятних для України умовах є реальним.

Зокрема, серед жителів Сходу і Півдня так вважають 64% (проти, відповідно, 23% і 25%, які впевнені, що Росія має значний запас ресурсів). 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екскерівник поліції Вінниччини готував теракти і працював на росію

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити