image
 |  2 9 Січня 2021 | 18:09

62 жертви: біля берегів Індонезії в океан рухнув пасажирський літак, українців на борту не було (ВІДЕО)

Пасажирський літак індонезійської компанії Sriwijaya Air з 62 людьми на борту впав в воду неподалік від індонезійської столиці Джакарти через кілька хвилин після вильоту.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ, зокрема CNBC Indonesia. 

Так, за даними CNBC Indonesia, літак зазнав аварії о 14:30 за місцевим часом. На борту перебувало 62 пасажири, в тому числі 5 дітей і одне немовля.  

За даними AP, йдеться про 56 пасажирів та 6 членів екіпажу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, як працюють нові правила виклику «швидкої» на Волині (ВІДЕО)

За даними CNN Indonesia, уламки знайдені біля одного з островів по маршруту рейсу. Місцеві рибалки стверджують, що чули два вибухи.

Нагадаємо, раніше 9 січня стало відомо, що з літаком рейсу SJ182 авіакомпанії Sriwijaya Air втратили зв'язок авіадиспетчери в Індонезії невдовзі після вильоту лайнера зі столиці країни Джакарти.

Йдеться про літак серії Boeing 737-500.

Пізніше влада Індонезії підтвердила, що літак зазнав аварії.

"Так, недалеко від острова Мале", - сказав міністр транспорту Індонезії Буді Кар'я Сумаді в інтерв'ю порталу Detik на питання, чи підтверджено, що зниклий літак зазнав аварії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі нетвереза українка футболила автомобілі й скакала по кузовах

“За попередньою інформацією посольства України в Індонезії та авіакомпанії Sriwijaya Air, українців не було на борту літака рейсу SJ182, який зазнав катастрофи поблизу Джакарти”, — написав написав у Twitter речник МЗС України Олег Ніколенко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити