image
 |  2 15 Вересня 2021 | 14:55

Біля «червоної» школи у Володимирі зведуть ще дві багатоповерхівки

Ще дві багатоповерхівки зведуть у Володимирі біля приміщення пам’ятки місцевого значення колишньої школи-гімназії, що по вулиці Драгоманова.

Про це під час брифінгу зі ЗМІ розповів мер міста Ігор Пальонка.

Так, відповідаючи на запитання, що днями біля «червоної школи» був помітний рух Ігор Пальонка зазначив:

- Були пропозиції від дитячої спортивної школи, аби в спортзалі колишньої «червоної» школи розмістити якусь секцію, але вважаю це недоцільним, оскільки не маємо наразі можливості для забезпечення опалення даного приміщення. Проте цього року має бути отриманий дозвіл на будівництво ще двох п’ятиповерхових будинків неподалік цієї школи. Сподіваюсь, що під час будівництва буде вирішено питання щодо опалення даного приміщення.

Нагадаємо, що у 2012 році поруч зі школою вже звели одну п’ятиповерхівку. Зводила її фірма пов’язана з бізнес інтересами волинського олігарха Сергія Ковальчука на офісі якого, в часи Революції гідності, висів банер в підтримку Віктора Януковича.

Два роки тому школу хотіли продати, але депутат Сергій Барщевський ініціював петицію проти продажу цієї пам’ятки архітектури, яка набрала необхідну кількість голосів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото волинянки, яка вистрибнула з автомобіля

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити