image
 |  2 22 Листопада 2021 | 13:32

Біля Луцька у ДТП загинув сирота: розшукують свідків трагедії (ФОТО)

18 листопада ввечері на автодорозі селі Струмівка Луцького району в ДТП загинув Дмитро Луцкевич. Близькі розшукують свідків аварії.

Про це написала Тетяна Мороз у facebook.

"18 листопада 2021 р, в нашій сім'ї сталася страшна трагедія. Близько 21.30 на автодорозі селі Струмівка Луцького району в ДТП загинула наша рідна дитина!! Діма Луцкевич!!!! Він загинув на місці... Звертаємося всією родиною до Вас не байдужих людей!!! Можливо хтось був очевидцем цього звірства, там їхали багато машин, можливо в когось був відеорегістратор, можливо просто хтось проходив!!! БУДЬ ЛАСКА, ДОПОЖІТЬ ВІДНОВИТИ СПРАВЕДЛИВІСТЬ!!!!!! В кожного з нас є діти, і якщо так будуть літати і все сходитиме з рук то будуть відправляти на той світ дітей і далі!!! Так в нього не було батьків! Він сирота!! Але в нього є рідні, друзі які його любили і поважали!!! І це страшна біда, такої долі не дай Боже нікому!!! Прошу, не будьте байдужі нашого горя!!! Допоможіть найти свідків!!!!! Будемо вдячні якщо поширюватимете цей допис, щоб бачило як можна більше людей! Ми віримо що свідки найдуться !!!" - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянка замовила свого чоловіка: слідчі завершили досудове розслідування

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити