image
 |  9 13 Жовтня 2021 | 18:03

Біля Луцька збудують дитячий садок

Якщо не буде зауважень від антимонопольного комітету, у понеділок, 18 жовтня, розпочнеться будівництво дитячого садочка в Струмівка.

Про це інформує ІА «Волинські новини».

Про це під час брифінгу повідомила директорка департаменту зовнішніх зносин, залучення інвестицій та з питань туризму і курортів Вероніка Бальбуза.

З її слів, на Волині реалізовують дев’ять проектів. Серед них – три школи, два дитячих садочки, три об’єкти спортивної інфраструктури та один культурний об’єкт.

Станом на 1 січня 2021 року залишкова вартість цих проектів становила 366, 9 мільйона гривень. Зокрема, у 2021 році у межах програми для Волині передбачили близько 212 мільйонів гривень, і яких 172 млн – кошти державного бюджету й 40,3 мільйона – з місцевого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підлеглого Кватирка викрили на одержанні хабаря (ФОТО)

«Станом на сьогодні будівельна готовність цих об’єктів становить 60%. Кошти в сумі 124 мільйонів з державного бюджету та 18,2 мільйона з місцевого спрямували замовнику. На восьми проектах з дев’яти, окрім дитячого садочка в Струмівці, ведуть будівельні роботи. Тендерні процедури завершені і, якщо не буде зауважень антимонопольного комітету, в понеділок розпочнуть будівництво», – проінформувала посадовиця.

Вона додала, що оскільки завершення реалізації цього проекту заплановане на 2022 рік, тому причин для хвилювання немає.

Садочок планують збудувати в селі Струмівка Підгайцівської громади на вулиці Подільській, 6. На сесії Підгайцівської сільради на будівництво ДНЗ передбачили вісім мільйонів гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити