image
 |  4 20 Серпня 2020 | 12:25

Біля луцьких закладів демонтують літні майданчики (ФОТО)

Управлінням містобудування та архітектури Луцької міської ради було підготовлено документи до департаменту муніципальної варти про те, що підприємцям, які здійснюють свою діяльність у закладах ,,Вогнем і мечем,, на вул. Конякіна 25б, ,,Лафройд,, на Київському майдані 3 та кав'ярні на пр-ті Волі 47 було припинено за їх заявами дію дозвільних документів на розміщення літніх майданчиків у зв'язку з припиненням суб'єктами господарювання своєї підприємницької діяльності за даними адресами.

Про це інформує пресслужба луцьких муніципалів.

Разом з тим, нові суб'єкти господарювання не поспішають робити документи на літні майданчики, які розміщені біля вищеназваних закладів та ухиляються від сплати коштів до міського бюджету за користування елементами благоустрою комунальної власності.

19.08.2020 працівниками департаменту муніципальної варти перевірено дану інформацію та виявлено тимчасові споруди (літні майданчики), які розміщені без дозвільних документів, зокрема:

- вул. Конякіна, 25б, (підприємець Бєляков Анатолій);

- пр-кт Волі, 49 (підприємець Гудим Юлія);

- Київський майдан, 3 (підприємець Фощенко Олег).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громадському транспорті Луцька відтепер можна розрахуватися банківською карткою (ВІДЕО)

На вказаних суб’єктів господарювання були видані приписи про усунення даних правопорушень шляхом самостійного демонтажу незаконних тимчасових споруд (літніх майданчиків) до 20.08.2020.

У разі невиконання вимог приписів на підприємців чекатиме адміністративна відповідальність передбачена ст.152 КУпАП (штраф від 850 до 1700 гривень), а демонтаж незаконно розміщених тимчасових споруд (літніх майданчиків) здійснюватиметься департаментом муніципальної варти в примусовому порядку.

З адміністраторами закладів та підприємцями додатково проведено роз’яснювальні бесіди та доведена до відома вищезазначена інформація.

Звертаємо увагу суб’єктів господарювання, що відповідно до Правил благоустрою міста Луцька самовільне розміщення тимчасових споруд, МАФів для ведення підприємницької діяльності забороняється (п.п. 2.5.5.1.13, 9.3.5).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити