image
 |  0 5 Листопада 2021 | 09:24

Біля луцького ТЦ - пожежники та рятувальники (ФОТО)

У Луцьку в торговому центрі «Імідж» сталася умовна пожежа, під час якої довелося рятувати людей.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

У Луцьку в ТЦ «Імідж» на вулиці Рівненській відбулися тактико-спеціальні навчання з гасіння пожеж та рятування людей у торговому центрі.

За легендою, пожежа виникла внаслідок короткого замикання в одному з магазинів на другому Адміністрація та працівники добровільної пожежної охорони увімкнули оповіщення про пожежу, організували заходи з евакуації людей з будівлі, вимкнули електроенергію та провели гасіння пожежі первинними засобами пожежогасіння, а також зустріли пожежно-рятувальні підрозділи.

На момент рятувальників пожежа «поширилася» на значну площу, загрожуючи суміжним приміщенням. Працівники ДСНС у складі ланки газодимозахисної служби віднайшли умовного потерпілого, провели його евакуацію, передали його медикам. На гасіння і на захист суміжних приміщень подали водяні стволи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька водії запаркували тротуар (ФОТО)

До навчань залучено 5 одиниць пожежної спеціальної техніки та 25 чоловік особового складу Луцького ДПРЗ №1, оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС у Волинській області,

Під час навчань рятувальники перевірили системи зовнішнього, внутрішнього протипожежного водопостачання та сповіщення торгового центру. В підсумку з адміністрацією об’єкту обговорено хід навчання для врахування у подальшому питань організації та здійснення спільних дій у разі виникнення екстрених ситуацій.

Умовна пожежа сталася зранку 5 листопада.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити