image
 |  4 26 Лютого 2019 | 14:09

Біля Одеси поліція затримала автобуси з озброєними «тітушками»

У Нацполіції Одеської області заявили про затримання проплаченої групи молодиків, які вирішили "пошатати трубу" під час перебування в регіоні президента Петра Порошенка, посла США в Україні Марі Йованович та спецпредставника США в Україні Курта Волкера.

Про це у Facebook написав радник начальника Головного управління поліції в Одеській області Руслан Форостяк.

За його словами, правоохоронцями проводяться превентивні заходи, спрямовані на недопущення дестабілізації оперативної обстановки в регіоні.

"В той час, коли в Одесі з візитом перебуває президент країни, офіційна делегація на чолі з Послом США в Україні пані Марі Йованович, спецпредставник по Україні пан Курт Волкер, інші поважні особи, на морвокзалі стоїть ракетний есмінець Дональд Кук, знайшлись дегенерати що вирішили "пошатати трубу"", - заявив він.

Форостяк зазначив, що наразі слідчі з’ясовують, хто саме і з якою метою направив до Одеси з Києва "групу проплачених молодиків", які нібито нещодавно були помічені в інших регіонах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Друзі Порошенка» причетні до мільйонних розкрадань в оборонній сфері (ВІДЕО)

Він додав, що ці ж так звані тітушки здійснювали незрозумілі провокації "імітуючи протести праворадикальних сил під прапором якоїсь "традиції та порядок"".

Форостяк наголосив, що "проплачена тітушня" була зупинена ще на під’їздах до Одеси, де потрапила у засідку силовиків.

"Зараз з’ясовуються їхні особи, їхні наміри та хто замовник", - заявив Форостяк.

Раніше у Нацполіції Одеської області повідомляли, що на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що з Києва у напрямку Одеси виїхали два автобуси з озброєними людьми.

Зазначалося, що для перевірки інформації на пост при в’їзді в Одесу прибули бійці батальйону поліції особливого призначення та підрозділу тактико-оперативного реагування патрульної поліції.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити