image
 |  5087 20 Квітня 2024 | 23:31

Біля Світязя продається нова база відпочинку (ФОТО)

Поблизу озера Світязь на урочищі Гряда за 15 млн гривень продається нова база відпочинку, яка збудована у 2021 році.

Про це йде мова на сайті закупівель Prozorro, - пише ВолиньUA.

База відпочинку - «FOREST PARK. Гряда» - це сучасний комфортабельний комплекс з усіма можливими зручностями. База знаходяться за 100 метрів від озера Світязь, що у смт. Шацьк, Волинська область Вона розрахована на 56 осіб (23 номери), двомісні та тримісні сімейні номери. Це новий сучасний комплекс зі зручностями в кожному номері, включно із санвузлом (душ, туалет).

Загальна їдальня на 30 осіб та кухня обладнана необхідною технікою, парковка під відеонаглядом. Площа будинку 450 кв. м., два поверхи. База відпочинку здана в експлуатацію в червні 2021 року. Котеджі виконані в сучасному стилі. Територія огороджена парканом, на подвірї прокладена бруківка, обладнанні 5 зон відпочинку та мангальна зона, підведена вода з окремим краном на вулиці. Також в ціну входить магазин розливного пива зі всім обладнанням. Площа ділянки 0, 9 га. В ціну входить все вищевказане.

Аукціон призначений на 17 травня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити