image
 |  2 8 Липня 2022 | 17:44

Біля відпочинкових зон у Луцьку спіймали порушників паркування (ФОТО)

З настанням літнього періоду багато лучан та гостей міста рятуються від спеки на луцьких водоймах. Чимала кількість відпочивальників приїжджають власним авто, при цьому розміщують свої транспортні засоби прямісінько на зеленій зоні.

Про це пишуть луцькі муніципали.

Зважаючи на систематичність порушень в сфері паркування транспортних засобів та публічної безпеки, а також на виконання розпорядження Луцького міського голови від 13.05.2022 № 148 «Про забезпечення охорони життя людей на воді під час літнього відпочинку» та доручення Луцького районного управління ГУНП у Волинській області від 15.06.2022 № 13 «Про забезпечення громадської (публічної) безпеки та порядку біля розташування закладів оздоровлення та відпочинку, лісопаркових зон, водойм та інших об’єктів масового відпочинку громадян, дітей, молоді з метою посилення правопорядку» на території центрального пляжу м. Луцька та на зоні відпочинку «Теремнівський ставок», здійснюється постійне чергування спільно з працівниками поліції.

В результаті проведених відпрацювань, щоденно, інспектори департаменту спільно з працівниками поліції складають адміністративні матеріали за порушення правил паркування транспортних засобів, розпивання алкогольних напоїв, куріння тютюнових виробів в громадських місцях та інші. Разом з тим, постійно проводяться профілактичні бесіди про дотримання правил поведінки на водоймі.

Задля належної публічної безпеки та підтримання правопорядку і комфорту відпочиваючих, патрулювання на рекреаційних зонах будуть продовжуватись до кінця купального сезону, а саме до 31 серпня 2022 року.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити