image
 |  2 3 Квітня 2018 | 08:41

Біля Кабміну проходить «Марш сили нації «За Україну без олігархів» (ФОТО, НАЖИВО)

У центрі Києва 3 квітня 2018 року проходить акція «Марш сили нації «За Україну без олігархів».
Про це 03 квітня 2018 року повідомляє кореспондент сайту «РБК-Україна».
У Києві націоналісти зібралися на Марш сили нації "За українське майбутнє без олігархів!" (оновлюється)Так, акція організована представниками націоналістичних політичних сил ВО «Свобода», «Правий сектор» і «Національний корпус».
 Близько 5 тисяч учасників націоналістичних рухів зібралися на вулиці Грушевського біля стадіону «Динамо» і пішли маршем до Кабінету міністрів, Верховної ради та Адміністрації президента.
Â Відзначимо, що вулиця Грушевського повністю перекрита від Європейської площі до Кабінету міністрів.
За словами організаторів акції, мета маршу - презентація пакету антиолігархічних реформ.
Перед початком маршу було озвучено його основні вимоги:
- від Верховної Ради України ‒ негайно внести на розгляд та ухвалити Антиолігархічний пакет докорінних перетворень;
- від Кабінету Міністрів України ‒ висловити чітку позицію щодо Антиолігархічного пакету докорінних перетворень, публічно його підтримати та звернутися до парламенту щодо негайного розгляду цих ключових ініціатив;
- від Президента України Петра Порошенка ‒ підтвердити справами свої неодноразові публічні обіцянки щодо деолігархізації та зобов'язати фракцію «Блок Петра Порошенка» й коаліцію у Верховній Раді негайно внести на розгляд парламенту Антиолігархічний пакет докорінних перетворень і проголосувати за нього.
У всіх бід в Україні є одна-єдина причина ‒ це олігархічний режим. Це ‒ корінь системної корупції, це ‒ причина тотального зубожіння українців, це ‒ гальмо для економіки й лютий ворог середнього класу, це ‒ гібридна війна без кінця, це ‒ відсутність національної держави. Тому ми вимагаємо ухвалити та якнайшвидше втілити Антиолігархічний пакет докорінних перетворень. Уже зараз. Тільки так витягнемо Україну з ями корупції, зубожіння, війни.
Кожен слуга народу має своїм підписом засвідчити готовність підтримати й утілювати Антиолігархічний пакет докорінних перетворень. Або ж нехай відкрито, на всю Україну, визнає, що він насправді служка олігархів, ‒ зазначають організатори акції.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=3Aebce79FSY&ab_channel=%D0%A0%D0%B0%D0%B4%D1%96%D0%BE%D0%A1%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD[/embed]
Сайт «Радіо Свобода» веде пряму трансляцію.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=2OvS7lYepnU&ab_channel=LandNews[/embed]
«LandNews» Дмитро Гудман (наживо)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити