image
 |  5 12 Травня 2019 | 15:43

Бірюкова звинуватили у крадіжці гуманітарної допомоги на 20 млн грн

Міжнародна благодійна організація Global Medical Aid звинуватила радника Порошенка Юрія Бірюкова у присвоєнні гуманітарної допомоги на 20 млн. грн.

Про це повідомив у соціальних мережах радник Зеленського Іван Апаршин, - пише Вголос. 

Він оприлюднив лист, в якому йдеться, що Global Medical Aid звинуватила благодійний фонд “Крила Фенікса”, співзасновниками якого є Юрій Бірюков та його дружина Тетяна Бірюкова у крадіжці гуманітарної допомоги, вартістю 20 млн грн. 

“Я кілька разів особисто писав Юрію Бірюкову. Всі мої листи залишилися без відповіді. Таким чином, я досі не знаю, куди подівся гуманітарний вантаж, який був відправлений Global Medical Aid для БФ “Крила Фенікса” на суму 20 мільйонів гривень і можу зробити висновок, що медикаменти і медичне устаткування не були передані на благо пацієнтів, як було заявлено, а були використані для особистого збагачення Бірюкова Юрія”, – написав у листі керівник Global Medical Aid Фредерік Диденсборг.

Бірюков у соціальних мережах заявив, що він не має ніякого стосунку до благодійного фонду, котрий звинувачують у розкраданні гуманітарної допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенка нарешті допитали в Генпрокуратурі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити