image
 |  5 2 Лютого 2021 | 19:59

Бійці батальйону «Світязь» зустріли волинських волонтерів та нагодували борщем

2 лютого громадські активісти приїхали до військового батальйону «Світязь», аби передати харчі, які готували два дні. Військові нагодували волонтерів червоним борщем.

Про це розповіла «Суспільному» волонтерка Софія Калюжна.

«Зустріли волонтерів по-домашньому щиро і радо. Не могли наговоритися», - розповіла Софія Калюжна. Військові показали гостям своє кухонне господарство. Пригостили червоним борщем. Смаколиків з Волині чекали, бо стежили у соціальних мережах, як люди два дні готували олів'є та ліпили вареники бійцям.

Бійці батальйону «Світязь» зустріли волинських волонтерів та нагодували борщем

Дорога до Волновахи була важкою, - каже Софія Калюжна. У Полтавській області замітало снігом, а на Сході України - весна, +8 градусів.

З Луцька на Схід поїхало троє волонтерів - настоятель Луцького храму Степан Гергель, волонтерка Софія Калюжна та керівник спортивного клубу козацьких бойових мистецтв Роман Ковальчук та водій.

Поїздка запланована на два дні. Волонтери відвідали пам'ятник захисникам України у Волновасі та церкву. Заїжджатимуть у Мар'їнку та Авдіївку.

Нагадаємо, волинські волонтери вже вчетверте організовують приготування та відправлення домашньої їжі на Схід. Мікроавтобус з гостинцями солдатам вирушив в дорогу 1 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готували два дні: із Луцька на схід відправили 20 відер олів’є та 43 відра вареників (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити