image
 |  234 2 Травня 2024 | 17:44

Бійцівський собака напав на маленьку волинянку: повідомили про її стан

7-річна дівчинка, яку 29 квітня у селищі Іваничі покусав пес бійцівської породи, наразі перебуває на лікуванні у Волинській обласній дитячій лікарні. Дитина – у стані середньої важкості.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив медичний директор обласної дитячої лікарні Ігор Дородних.

«Дитина станом на 1 травня перебуває у відділенні травматології. Стан дівчинки – середньої важкості. Її вже прооперували. Лікарі проводять усі необхідні дії», – каже медик.

Нагадаємо, дитина підійшла до огорожі, а собака вибіг з обійстя та напав на дівчинку. Вона отримала множинні рани голови та переломи кінцівок.

Як розповів завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, дитину було власним транспортом доставлено у місцевий медичний заклад. Далі швидкою її госпіталізували у Волинську обласну дитячу лікарню.

Слідчі за цим фактом внесли відомості до ЄРДР за ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині призначили нового очільника СБУ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити