image
 |  5 24 Січня 2019 | 23:31

Бізнес на благодійності: волинські протестанти продають гуманітарну допомогу

Бізнес на благодійності. Волинські протестанти під покровительством пасторів, створили мережу магазинів, де продається гуманітарна допомога. Цю допомогу американські благодійники безкоштовно пересилають українцям. Мова про одяг, харчі та кошти. Усе це мало б потрапити до соціально-вразливих верств населення. Але до людей воно не доходить. На цьому наживаються псевдоблагодійники.

Журналісти завітали до сенд-хенду "Тавіта" у Камінь-Каширському районі, цей бізнес належить сімейству Скотців і він не обмежується цим районом. Власники магазину - представники протестанської церкви в Україні та Америці.

Магазин "Тавіта" знаходиться у Камінь-Каширську по вулиці Ковельській, 16. Тут продається одяг бувший у вжитку. У цій крамничці можна недорого одягнутися,  але справа в тому, що цей одяг сюди присилають благодійники для того, щоб його роздавали безкоштовно людям.

Тут ви не побачите касового апарату, вам не видадуть чек, бо усе це "гуманітарка", яку закордонні мецинати жертвують злиденній Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанку шокувала «космічна» платіжка за газ

Секонд-хендний бізнес належить сімейству Скотців, у Камінь-Каширську цю родину знають добре, там є 9 братів. Дехто живе в Америці, дехто в елітному районі під Києвом, дехто став депутатом, а дехто лишився на малій батьківщині.

Детальніше - у сюжеті ТРК Аверс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити