image
 |  5 16 Травня 2021 | 21:06

Благодійний проєкт Line-Up та його позитивні наслідки

Компанія Pin-Up проєкт Line-Up та їх важливість для українців Компанія Pin-Up проєкт Line-Up та їх важливість для українців

Наслідки для України від нападу на неї сусідньої держави є жахливими. Гинуть люди, страждають діти, українці втрачають свою роботу, дома, близьких і вижити самостійно без сторонньої допомоги іноді неможливо. Дуже складно тим, хто опинився на лінії вогню та живе у прифронтовій зоні, коли над головою постійно літають бомби та ракети. Саме з цієї причини було створено гуманітарний проєкт Line-Up, усі кошти якого спрямовуються на благодійність та вкладаються у проекти з метою підтримки пересічних українців.

Гуманітарна допомога у зоні бойових дій

Крім сплачених до скарбниці податків, сума яких у 2022 році становила 210 мільйонів гривень, Pin-Up Foundation додатково виділив ще 56,5 мільйона гривень для гуманітарної справи в Україні. Ці гроші направили до диспансерів та лікарень, звичайних українців, які постраждали внаслідок бойових дій. Йдеться про Миколаївську, Харківську, Чернігівську, Сумську, Київську, Херсонську області.

Які саме податкові платежі сплачує компанія Pin-Up до бюджету:

  • ПДФО;
  • єдиний податок;
  • військовий збір;
  • податок на прибуток;
  • єдиний соціальний податок.

Pin-Up команда змогла закупити близько трьохсот тонн товарів першої необхідності та продуктів для всіх, хто їх особливо потребує. Ще було профінансовано транспортування дітей із Київської області: Бородянки, Гостомелю, Бучі, Ірпіня до Європи з метою їхньої реабілітації після перебування в окупації.

Pin-Up Foundation – відповідальний платник податків

Пін Ап є відповідальним брендом в Україні. Компанія підтримує економіку України та її громадян. Завдяки таким помічникам бюджет щороку наповнюється мільйонами гривень у якості податків. У цей складний час країна не зможе обійтися без відповідальних громадян та компаній, які на своєму прикладі мають показати, що лише загальними силами можна перемогти ворога.

Кожен благодійний проєкт, у тому числі Pin-Up-проєкт Line-Up, допомагає українцям вистояти перед ворогом. Важливою є кожна гривня, яка потрапляє до бюджету. Тому компанії мають сумлінно виконувати свої зобов'язання перед країною, сплачуючи податки і допомагаючи громадянам країни.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити