image
 |  7 6 Вересня 2023 | 09:25

Блінкен прибув з візитом до Києва

У середу, 6 вересня, з візитом до Києва прибув державний секретар США Ентоні Блінкен. Американський посадовець планує зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це повідомило видання CGTN Español у соцмережі Х, раніше відомій як Twitter. За інформацією місцевих Telegram-каналів, центр Києва перекрито.

Нагадаємо, що це вже третій візит держсекретаря США до України під час повномасштабної війни. Вперше він відвідав Київ разом з очільником Пентагону Ллойдом Остіном у квітні 2022 року. Тоді вони обговорили з представниками української влади питання постачання необхідного Україні сучасного озброєння та нової військової допомоги з боку США.

Знову Блінкен побував у Києві майже рік тому, 8 вересня. Держсекретар відвідав Ірпінь на Київщині, де особисто побачив наслідки військової агресії Росії проти України – спалені автомобілі, сліди від обстрілів, зруйновані житлові будинки та інфраструктуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Популізм від Арахамії: Голова фракції "Слуги народу" пообіцяв відкрити свою декларацію

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити