image
 |  2 12 Лютого 2019 | 21:10

Блискуче та шовковисте: 5 способів оживити волосся взимку

У холодну пору року волосся починає частіше випадати, стає ламким та посіченим. Щоб зберегти його красу потрібен спеціальний догляд, включаючи відновлюючі маски та вітамінні живлення.

Для повернення волоссю здоровий блиск та красу, варто дотримуватися 5 основних правил:

1. Збільшити у раціоні кількість продуктів багатих на вітаміни.

Варто їсти більше фруктів та овочі, які зберігають вітаміни під час зими: яблука, моркву, буряк, капусту, гарбуз, а також сухофрукти і горіхи. Окрім них варто регулярно вживати м'ясні і молочні продукти, рибу, морепродукти.

2. Обирати правильну стрижку.

Тобто відстригання неживих і посічених кінчиків. Так волоссю буде легше оновитися, а зовнішній його вигляд стане акуратнішим.

3. Підібрати правильні засоби для волосся.

У комплекс догляду за ламким волоссям варто додати засоби з пантенолом, який допомагає йому втримувати вологу. Шампунь і маску для волосся найкраще обирати з гіалоурановою кислотою, амінокислотами та природними маслами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому кефір треба пити щодня

4. Для зимового фарбування варто підібрати максимально наближений до свого природного відтінку колір, аби відростаюче коріння було менш помітним.

5. Не використовувати стайлінгові засоби та складні укладки.

Накрутки та вирівнювання сильно псують локони. Також після миття краще сушити його природним шляхом.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити