image
 |  0 24 Травня 2018 | 08:32

Боксер Ломаченко відмовився від титулу в напівлегкій вазі

Чемпіон WBA в легкій вазі український боксер Василь Ломаченко відмовився від титулу в напівлегкій ваговій категорії та продовжить кар'єру в легкій вазі.


Після перемоги над венесуельцем Хорхе Лінаресом українець став володарем чемпіонських поясів відразу в двох вагових категоріях - WBO в напівлегкій і WBA в легкій. Василь Ломаченко відмовився від трофея в напівлегкій ваговій категорії і продовжить кар'єру в легкій вазі. Про це повідомляє XSPORT із посиланням на BoxingScene.
Віце-президент промоутерської компанії Top Rank Promotions Карл Моретті офіційно повідомив про це рішення представників Всесвітньої боксерської організації (WBO) у листі до глави організації Франсіско "Пако" Валкарселю.
"Дорогий Пако, сподіваюся у тебе все добре. Пишу тобі від імені Василя Ломаченка. Як ти знаєш, 12 травня Василь піднявся у вазі і відібрав чемпіонський титул WBA в легкій вазі у Хорхе Лінареса. Ломаченко висловив побажання продовжити кар'єру в легкій вазі. Оскільки ми з повагою ставимося до титулу WBO, то хочемо дати скоріше можливість бійцям, яких високо оцінюють, оскаржити вакантний титул.
Ми дуже вдячні тобі і WBO. Ми пишаємося тим, що з самого початку своєї професійної кар'єри Ломаченко боровся, перемагав і захищав чемпіонський титул WBO. І ми сподіваємося незабаром знову поборотися за титул WBO, але вже в легкій ваговій категорії. Спасибі за дружбу і підтримку", - йдеться у листі.
Читайте також: Київ сьогодні приймає фінал жіночої Ліги чемпіонів УЄФА «Вольфсбург» – «Ліон»
 Найімовірніше, його наступним суперником стане володар титулу WBO в легкій вазі мексиканець Раймундо Бельтран (35-7-1, 21 КО).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити