image
 |  5 21 Червня 2022 | 10:49

Боротьбу з корупцією влада проміняла на просування в Україні гендерної ідеології

Таке враження у мене склалося після поспішного голосування у Верховній Раді за ратифікацію Стамбульської конвенції. Це дійство в умовах воєнного стану і за повного ігнорування думки суспільства, думки Української Ради Церков сумнівне з точки зору здорового глузду і небезпечне в глобальній перспективі.

Навколо Стамбульської конвенції існує багато міфів. Її лобісти заявляють, що документ захистить жінок від насильства. Що основна мета конвенції - права людини. Що без цієї конвенції нас не пустять до ЄС. Все це брехня та маніпуляції. Насправді Стамбульська конвенція - це не стільки про захист жінок, скільки про просування гендерної антиприродної та антисімейної ідеології. У Європі є чимало держав, які відмовилися від її ратифікації, в тому числі Велика Британія, Чехія, Болгарія, Словаччина, Латвія, Литва. Назвати ці країни недемократичними ніхто не наважиться. Як і те, що там жінки перебувають у пригнобленому становищі. Дослідження показують: там, де діє конвенція, кількість насильства зовсім не зменшується. Іноді навпаки - зростає. А сім'ї невпинно руйнуються. Тоді навіщо це все? Заради просування гендерної ідеології.

Стамбульська конвенція інтегрує антиприродне поняття "гендеру" у правовий простір держави. Створює фундамент для пропаганди гендерної ідеології з дитячого віку. Вводить третю стать. Зазіхає на право батьків виховувати дітей у відповідності до власних світоглядних та релігійних переконань. Ігнорує справжні причин агресії у сім'ї. Захистом прав жінки підміняється агресивна пропаганда ЛГБТ і гомосексуалізму на державному рівні. Заохочується створення спеціальних комісій, які слідкуватимуть за дотриманням гендерної ідеології з правом втручатися у сімейне життя подружжя.

Стамбульська конвенція не має жодного відношення до материнства і дитинства. Для гендеристів ці поняття "застарілі" і "несучасні". Їхня справжня мета - зруйнувати сім'ю та усі традиційні цінності. Переконати дітей, що вони можуть самостійно обирати і змінювати свою стать. Закласти фундамент для переваг прав ЛГБТ над іншими людьми.

Хочу наголосити: серед вимог, які висувають до України для членства у ЄС, жодним чином не згадується ратифікація Стамбульської конвенції. Зате там є багато згадок про боротьбу з корупцією, справедливе правосуддя і обмеження впливу олігархів. Але боротися з корупцією ніколи не входило до пріоритетів нашої влади. А ось створити видимість боротьби і проміняти її на щось інше - улюблена фішка Зеленського.

Анатолій ВІТІВ

депутат Волинської обласної ради, голова Волинської обласної організації ВО «Свобода»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити