image
 |  2 23 Березня 2019 | 17:11

Боягуз – це діагноз. Вчора Володимир Зеленський мав бути в студії одного великого та впливого каналу, - Соня Кошкіна

Соня Кошкіна побувала на заздалегідь запланованому інтерв’ю Володимира Зеленського, після якого залишила допису у Facebook.

“Вчора у Володимира Зеленського повинен був бути бенефіс. Студія одного великого і впливового каналу. Вечірній прайм. Він – головний герой, в центрі уваги. Крім нього в студії – топ-журналісти. Ну і ось такий сміливий, пряма розмова.

Планували ефір заздалегідь. Вельми ретельно і добротно все організовували. Запросили мене. Я, звичайно, погодилася. І навіть з відпустки заздалегідь повернулася). Але відразу сказала колегам, що в його появу не вірю. Навіть з огляду на те, що канал йому явно дружній.

Не божевільний же він, зрештою: за десять днів до виборів виходити в прямий ефір з журналістами. Це ж про зовнішню політику доведеться говорити, вектор розвитку держави, оборону, фінанси. Ще попросять абревіатуру якусь розшифрувати. Ну типу «МВФ» або «НАТО».

Без сценарію, підказок і «затримки в шість секунд». Колеги, природньо, на мене лише цикнули: ну, неможливо ж, справді, домовлятися за два тижні, все підтверджувати, а потім хлоооооп ….

Сам же телевізійник, розуміє же … Але так воно і вийшло. Я виявилася права. І ось нині читаю в офіційному телеграм-каналі Зе! зворушливий анонс.

Сьогодні, на такому-то каналі, в такий-то час і в такій-то програмі … Далі – дослівно. Бо ця милота вимагає виключно прямого цитування:

«… Зеленський та його дружина Олена дадуть відверте інтерв’ю у пріємній та затішній атмосфері, у себе вдома».

Ось воно як, котики!

«Відверте інтерв’ю в приємній затишній атмосфері».

Ні дати, ні взяти – новий жанр.

Куди там прямих ефірів і віч-на-віч з журналістами.

Ага зараз)))

Згадався чогось Віктор Федорович з його пеньками і ритуальними чаюванням в Межигір’ї.

Ще Мікіла Янович – він «приємну і затишну атмосферу», коли представнику ЗМІ було потрібно лише привітатися і попрощатися, теж дуже любив.

Що ж. Боягузтво – це діагноз. Боягузтво чоловіка …. Чоловік, який претендує на звання «політика».”

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити