image
 |  5 29 Травня 2018 | 06:19

Боєць Новоград-Волинської Рівненської 30 ОМБр потрапив у полон

З відкритих джерел інформації стало відомо про місце перебування військовослужбовця нашої частини, який зник 24 травня.
Про це 28 травня 2018 року на своїй сторінці у Facebook повідомляє 30 окрема Новоград-Волинська Рівненська механізована бригада.
Найголовніше, що він живий, але, відповідно до попередньо отриманої інформації, знаходиться у ворожому полоні.
З відео допиту військовослужбовця Збройних Сил України можна зробити висновок, що людина піддалася тяжкому психологічному впливу, знаходитися у стресовому стані, говорить плутано, має виснажений вигляд - імовірно через тривалу відсутність сну, або фізичні тортури.
Той факт, що військовий стверджує про абсолютну відсутність російських військ на території України вказує на те, що з 19-річним хлопцем попрацювали представники російських спецслужб.
Заяви, які був змушений зробити військовополонений – це спроба російських пропагандистів переконати українську і світову спільноту у відсутності окупаційних військ РФ на тимчасово непідконтрольній території України.
Окупація Росією українського Криму, чотири роки бойових дій, сотні вбитих росіян, десятки полонених військовослужбовців російської армії, завезені з РФ сотні танків, тисячі артилерійських систем та сотні тисяч тон пального і боєприпасів до них – більш ніж красномовний доказ агресії проти України.
Командування бригади зробить все можливе для визволення військовослужбовця із полону та повернення його до родини.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити