image
 |  4 21 Вересня 2020 | 23:01

Бразилець розшукує своїх родичів на Волині (ФОТО)

Чоловік з Бразилії розшукує своїх родичів на Волині.

Про це пише Andre Vam Beek у спільноті Ковель Life.

"Привіт з Бразилії. Мене звуть Андре, я бразилець і шукаю частину своєї родини, яка залишилася в Україні.

Мій прадідусь Nikolau Koziel (Микола Козел) і прабабуся Тatiana Koziel (Тетяна Козел) жили в селі Смідин (розташоване за 55 км від Ковеля) і переїхали до Бразилії приблизно в 1935 році. Моєму прадіду було 25 років, а прабабусі 23 роки, вона була вагітна. Aleixo (Олексій), Alexandre(Олександр) та дружина Олександра Eudócia(Євдокія) також прибули до Бразилії. Батьків мого прадіда звали Matroma (Матрона) та Alexandre (Олександр).

Мій прадід купив землю в муніципалітеті Rebouças, що на півдні Бразилії, і почав вирощувати картоплю, пшеницю та жито, що забезпечувало хороші умови життя для нашої родини.

Я не впевнений в іменах та прізвищах українською мовою, оскільки імена перекладені португальською, тож можуть бути помилки.

Я вдячний, якщо хтось зможе допомогти мені і надати якусь інформацію про мою сім'ю, тому що я хочу відновити частину історії, яка була втрачена", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ростуть у геометричній прогресії: розповіли про статки нового заїжджого заступника голови Волинської ОДА (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити