image
 |  5 30 Квітня 2020 | 18:27

Брехня і піар? Показали реальну зарплату волинських медиків, які «на передовій» боротьби з COVID-19

Відома луцька волонтерка та учасниця бойових дій, переможниця "Ігор Нескорених" в Австралії Майя Москвич розповіла про реальну фінансову підтримку медичного персоналу, який залучено до боротьби з короновірусом.

Про це вона написала на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

"Моя сестра, яка працює в Волинській обласній лікарні, зголосилася добровольцем в базову клініку яка приймає важких з COVID-19, - в Боголюби. Вона ходить на «суткі». Я чесно дуже нею пишаюся, і жартую що ми тепер ми сестри-добровольці і нарешті прийшов і її час)

Так от, прийшли сьогодні їм зп - 2300 грн., декому менше. Дві тисячі - триста гривень з копійками. Всі там в шоці. Я теж. Тому що куди не глянь - скрізь пишуть медикам хвала і шана і 300% зарплати. Виходить це цинічна брехня якась і піар, чи що це таке?" - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кінець епохи бідності: у Києві медики, котрі борються з коронавірусом, влаштували протест

Володарка золотої медалі на "Іграх Нескорених" дивується:

"Чому в медичного персоналу «на передовій» немає обіцяного фінансового забезпечення? Хто за це відповідальний? Десь ще є такі випадки чи Волинь унікальна?"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За карантином забули про потреби звичайних людей, - перший заступник голови Волинської облради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити