image
 |  4 24 Серпня 2019 | 18:00

Бригада «Волиньгаз» виборола «бронзу» на Всеукраїнських професійних змаганнях

Аварійна бригада служби 104 "Волиньгаз” з м.Нововолинська посіла третє місце на III етапі Всеукраїнського конкурсу бригад АДС Центрального регіону. Змагання відбулись із 20 по 22 серпня на базі навчально-тренувального полігону АТ "Житомиргаз" у місті Черняхів. Перше місце в бригади АДС “Сумигаз”, а друге - в команди “Черкасигаз”.

Про це інформує прес-служба ПАТ  "Волиньгаз”.

Участь у професійному огляді-конкурсі брало вісім команд операторів газотранспортної мережі (ГРМ): "Чернігівгаз", "Миколаївгаз", "Сумигаз", "Хмельницькгаз", "Київоблгаз", "Вінницягаз", "Черкасигаз" та "Волиньгаз".

“Волинська команда, а це бригада АДС Нововолинської дільниці Володимир-Волинського відділення, виборола “бронзу” з загальною сумою балів 436,75. Виступили гідно та продемонстрували високий рівень підготовки і професійної майстерності. Фахівці АДС виявляли та усували витоки на металевому та поліетиленовому підземних і надземних газопроводах, локалізовували пожежу на газопроводі. Результатом виступу наших фахівців ми задоволені, - повідомив директор технічний АТ “Волиньгаз” Павло Козюк. - Вони разом із колегами щодня забезпечують безаварійне та безперебійне газопостачання в оселі понад 245 тис. волинян і декількох тисяч підприємств та організацій різних форм власності на території області”.

Окремо була відзначена суддівською комісією робота волинської команди в приямку, а саме гасіння загоряння газоповітряної суміші та локалізація витоку газу.

Представники комісії оцінювали рівень оснащення аварійного автомобіля, теоретичні знання фахівців, наявність документації, швидкість одягання протигазу та рятувальних засобів. Головне завдання змагань - оперативно та правильно локалізувати бригаді аварійні ситуації.

У третьому етапі III Всеукраїнського огляду-конкурсу бригад АДС брали участь команди в складі 5-ти осіб: один майстер, два слюсарі з експлуатації та ремонту газового устаткування, один диспетчер газового господарства та водій автотранспортних засобів. Найкращі газовики проходили кілька конкурсних етапів, результат яких оцінювала спеціальна комісія в складі 12 осіб.

Читайте також: «Волиньобленерго» модернізує мережі Луцького району

Ініціатором Всеукраїнського конкурсу аварійно-диспетчерських служб газорозподільних підприємств є Профспілка працівників газових господарств України. Із 38 газорозподільних підприємств України 21 команда цьогоріч бере участь у цих Всеукраїнських змаганнях. Вони тривали впродовж серпня в трьох регіонах – Західному, Центральному та Східному.

У фіналі команда АТ "Сумигаз" зустрінеться з колегами з АТ "Дніпропетровськгаз" та АТ "Рівнегаз". Найсильніші бригади АДС з трьох регіонів змагатимуться у фіналі, що відбудеться 3 вересня в місті Хмільник на базі АТ "Вінницягаз".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити