image
 |  4 14 Квітня 2023 | 15:17

Буданов: Настав момент для розвалу росії

Керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що нині настав момент для розвалу російської федерації як країни.

Як передає Укрінформ, про це він заявив у інтерв’ю американському телеканалу ABC News.

«Кордони можна змінити. Це штучно створена помилка, і зараз настав момент, щоб ця країна (росія – ред.) розвалилася», - сказав Буданов.

Він повторив, що Україна поверне Кримський півострів, і висміяв не надто завуальовані ядерні загрози президента росії володимира путіна та російський невдалий «зимовий наступ», останній з якого приніс мінімальні успіхи та значні втрати.

За словами керівника ГУР МО, в найближчому майбутньому всі побачать результати українського контрнаступу.

«Які будуть результати цих дій (контрнаступу – ред.)? Я думаю, що найближчим часом це всі побачать і відчують», - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німеччина ухвала позитивне рішення про передачу польських МіГ-29 Україні

Буданов також зазначив, що росія найбільше виграє від «зливу» секретних документів Пентагону.

«Єдиним бенефіціаром від цього («зливу» - ред.) є росія», - сказав він.

Буданов підтвердив, що спілкувався зі своїми американськими колегами незабаром після того, як стало відомо про витік інформації.

«У нас є комунікація з відповідними службами в США, і буквально з перших кількох годин ми почали спілкуватися», - заявив він.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити