image
 |  2 11 Липня 2019 | 20:39

«Будете вести сміхопанораму у Ростові», - міністр інфраструктури «спрогнозував» майбутнє Зеленського

Дуже лестить увага Президента України. В кожному його ролику на внутрішньополітичну тематику присутнє згадування моєї скромної персони. Добре, що належне виховання, вища освіта і досвід роботи не дають шансу на народження у мене манії величі. 

Так звернувся міністр інфраструктури України Володимир Омелян до президента Володимира Зеленського.

"Все погано і всі не такі - це чудова теза. Я її чув і п`ятнадцять років тому, і дев’ять років тому. Чую останні п`ять. Ви самі щось намагалися зробити? Майже два місяці вже пройшло... 

Чи тупо немає повноважень, знань, вмінь, бачення, команди, бажання, часу? Ну, протягнете Ви на хайпі, «ссишиш, ти», «чєрт, лушпарік» ще місяць-другий. А далі люди заглянуть у холодильник і запитають: «а що, крім Сватів і Кварталу 95 по телебаченню, нас годувати не будуть?».  І поїдете Ви в Ростов, вести сміхопанораму на регіональному телебаченні. 

Повтору 2010 року не буде.  Як би кому це не хотілося. 

До речі, дружина у Вас красива.  І діти чудові.  Дай їм Бог здоров`я! 

Президент - це важко.  І для людини, яка ним є чи прикидається, і для власної родини. 

Готуйтеся, бо дякую ніхто не скаже точно, навіть якщо зробите грандіозні звершення. Пощастить, якщо не проклинатимуть. Щоправда, ілюзій щодо ймовірності таких змін у Вашому виконанні в мене вже не залишилося", - написав міністр.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити